Teknoloji Çağının Aşıkları için Akıllı Yüzük

Aşıklar için Akıllı Yüzük

Giyilebilir Akıllı ürün grubuna akıllı yüzükleri de eklemiş olan Quadro, teknoloji çağının aşıklarından tam puan aldı. NFC teknolojisi kullanan, değerli madenlerden üretilmiş olan şık tasarımlı Akıllı Yüzük ürünleri teknolojik çiftlerin hayatını kolaylaştırıyor.
yuzuk

Giyilebilir ve Akıllı Teknolojilerin yerli markası Quadro çok çeşit ve seçenekli akıllı saat ve gözlük ürünlerinden sonra Quadro Akıllı Yüzük ürünlerini de tüketicilerle buluşturuyor. İçinde bulunduğumuz dijital çağda ilişkiler internette başlıyor, çiftler teknoloji aracılığı ile tanışıyor. Teknolojiden kopamayan ve teknoloji ile içiçe yaşayan dijital aşıklardan esinlenerek tasarlanmış olan Quadro Akıllı Yüzükler NFC kablosuz iletişim teknolojisiyle çalışıyor. Değerli madenlerden üretilmiş olan akıllı yüzükler oldukça şık tasarımlara sahip.

Teknoloji çağının dijital aşıkları,  Akıllı Yüzük dokunuşuyla birbirlerinin Android ve Windows Phone işletim sistemine sahip akıllı telefonlarına resim ve karakter içerikli özel mesajlarını, tarayıcılarındaki linkleri gönderebiliyorlar.


İki model olarak üretilen Quadro Akıllı Yüzüklerden parlak beyaz dış görünüme sahip olan modeli uluslararası kuyumculuk sektöründe çok kullanılan madenlerden 18-karat rose altın ile üretildi. Bu modelin Swarovski tasarımı elmas kesimli taş ile kombine edildiğini belirtmekte yarar var. Quadro Akıllı Yüzüklerden siyah renkli dış görünüme sahip diğer model ise sağlamlık ve hafifliği ile bilinen saf titanyumdan üretildi. Bu model, zirkon taş ile kombine edilerek kullanıcıların beğenisine sunuluyor. Zirkonun en belirgin özelliği, yanardağ patlamaları ve meteor çarpmaları gibi doğa olaylarından hasar almadan kurtulabilmesi. Quadro Akıllı Yüzüklerin üretiminde kullanılan değerli madenlerin cilt sağlığı üzerinde olumsuz herhangi bir etkisi bulunmuyor. Ürünler şık olduğu kadar sağlıklı olmasıyla da ilgi çekiyor.

NFC kablosuz iletişim teknolojisi ile çalışan akıllı yüzüklerin dışarıdan şarj edilmesi gibi herhangi bir güç gereksinimi bulunmuyor. Unisex tasarımlı yüzükler 5 farklı parmak ölçüsüne uygun boyut seçeneklerine sahiptir. Ayrıca Quadro yüzükler IP68 su geçirmezlik standartlarına da sahip. Kartvizit Paylaşım ile iletişim bilgilerinizi sadece bir dokunuşla taşıyarak aktarabilir, tek dokunuşla cihazınızdan diğer mobil cihazlara resim ve karakterler içeren özel mesaj gönderebilir, Akıllı Kilit ve Program Kilit özellikleri sayesinde güvenli erişimi sağlarken, görünmesini istemediğiniz programları da gizleyebilirsiniz. Ayrıca farklı ortamlar için birden fazla uygulamayı tek dokunuşla otomatik çalıştırabilir, mobil cihazınızın internet tarayıcısındaki herhangi bir linki yine tek dokunuşla başka cihazlara taşıyabilirsiniz.

İçinde bulunduğumuz yeni dijital çağın her geçen gün hızla büyümesi elbette beraberinde hayatımıza yeni girmiş olan giyilebilir teknoloji pazarının da büyümesini getiriyor. Uluslararası bağımsız araştırma firmalarının raporlarına göre giyilebilir teknoloji ürünleri trilyon dolarlık bir pazara sahip. Bu araştırma şirketlerinden biri olan Juniper Research şirketinin yaptığı araştırma sonuçlarına göre 2019 yılında 50 Milyon doların üzerinde bir beklenti göze çarpıyor.

smart
Akilli Yuzuk 2015

Yorumlar