WhatsApp Görüntülü " Video " Arama Başlatdı

WhatsApp Video (görüntülü) arama fonksiyonu da, aynen mesajlaşma sistemi gibi uçtan uca şifreleniyor. 



Mobil anlık mesajlaşma uygulaması Whatsapp, geçen yıl beta test uygulamasına aldığı "video arama" özelliğini bugün itibariyle herkese açtı. 

WhatsApp Blogdan yapılan açıklamaya göre, Android, iPhone ya da Windows Phone cihazlarının hepsi yeni özelliği kullanabiliyo

İşe mesajlaşma ve Grup Sohbeti ile başladıklarını. Sonra sesli arama özelliğini ve şimdi de, bir sonraki adımı yani WhatsApp görüntülü arama özelliğini devreye aldıklarını belirten Whatsapp şirketi Blog açıklamasında Konuyu özetledi

Yıllardır kullanıcılarımız görüntülü konuşma özelliği talebinde bulunuyor, nihayet bu özelliği tüm dünyaya sunmanın heyecanını yaşıyoruz. 


WhatsApp'ı kullandığınız için teşekkür ederiz, hizmetimizi geliştirmek için her gün tüm enerjimizle çalışmaya devam edeceğimize söz veriyoruz."


Video arama yapmak için, öncelikle kullanıcıların, cep telefonlarındaki mevcut uygulamayı güncellemeleri gerekiyor. Yeni özelliği kullanmak için, görüşmenin sağ üst köşesindeki arama düğmesine basılması gerekiyor. Daha sonra, sohbet etmek istediğiniz arkadaş veya aile üyesi ile sesli mi, görüntülü mü görüşeceğinizi soran bir ekran geliyor. Eğer video arama yapmak istiyorsanız, bu ekrandan "video çağrısı" seçeneğini seçmeniz yeterlidir.

Aşağıda aramanın nasıl yapılacağı ayrıca görüntülü anlatılıyor;



 YouTube





Yorumlar