Bir Bu Eksikti Google Akıllı cevap Ne Diyeceğimizi Tahmin Ederek, Maillerimizi Bizim Yerimize Cevaplayacak

İyi bir şey mi, kötü bir şey mi? Tam yorumlayamadım ama Google yarından itibaren, ne diyeceğinizi tahmine dayalı olarak maillerinizi sizin yerinize cevaplamaya başlıyor. Sistem hem Android, hem de iOS telefonlardan kullanılabilecek. Bu yaklaşım cep telefonundan maillerine cevap verenler açısından çok yararlı gözüküyor. Hele ki, onlarca ve üstünde mail alanlar için ama acaba nasıl çalışacak? 

Bu yaklaşım cep telefonundan maillerine cevap verenler açısından çok yararlı gözüküyor. Hele ki, onlarca ve üstünde mail alanlar için ama acaba nasıl çalışacak?

Google konuyla ilgili açıklamasında, Inbox'ın öğrenen bir teknoloji (yapay zeka) kullandığını ve yazdığınız çeşitli emaillerden sizin nasıl cevap vereceğinizi tespit ve tahmin edebileceğini söyledi. Bu aynı zamanda Google'un spam'ı anlamak için kullandığı teknoloji.

Tüm öğrenen teknolojiler gibi, "Akıllı cevap" da siz kullandıkça daha doğru olmaya başlayacak. Cevapların gitgide daha fazla kişisel stile doğru döneceği belirtiliyor.

Nasıl Çalışıyor? Görelim


google


Yeni sistem Apple Watch'dakine benziyor. Bu cep telefonlarımızda yer alan hazır mesajlar gibi ama onlardan biraz daha gelişmiş. Gelen maillerden bir tanesini cep telefonunuzda açtığınız zaman, Smart Reply (akıllı cevap), e-mailin içeriğine bakarak, sizin için 3 cevap hazırlayacak. Bunlardan birini seçmek ve gönder tuşuna basmak yeterli olacak. birini seçmenizi isteyecek. Böylece cep telefonunuzun küçüçük klavyesinde uzun uzun mesaj yazmanız gerekmeyecek.

Smart new Gmail Inbox feature replies to your emails automatically


Google is introducing a brand-new smart feature to make email even more efficient. Called Smart Replies and available on Inbox by Gmail, the new feature will help you issue fast, personalized responses to emails as they come in.
Smart Reply suggests up to three responses based on the emails you get, and can help users save plenty of time replying to certain responses. Rather than typing a reply yourself, Smart Reply will automatically enter text for you, which could be enough to deal with quick emails that need responses right away.

“There’s actually a lot going on behind the scenes to make Smart Reply work,”Google writes. “Inbox uses machine learning to recognize emails that need responses and to generate the natural language responses on the fly.”
Just like other smart features inside Inbox, Google gets better at Smart Replies the more the function is used. Smart Replies learns from the automatic reply suggestions you pick and takes notice of the emails you mark as spam.
Google says the feature will be available later this week via Inbox updates on both Google Play and the App Store and will support emails written in English. The GIF animations below offer short demos of the new Smart Replies feature in action.
please :)   G + 1 Recommend this on Google

Yorumlar